Ucuz Kitap Alma Siteleri: Güvenilir En İyi Kitap Sipariş Siteleri

Kitap Alma Siteleri

Uzun yıllardır bir kitapçıya gidip kitap satın almamış biri olarak, ucuz kitap siteleri sipariş siteleri konusunda epey şerbetlendiğimi düşünüyorum. Bu yüzden de kendimce bir en iyi kitap sitesi listesi oluşturdum.

Bunun nedeni ise sizlerin de en iyi kitap satış sitesi arayışı içinde olduğunuzu tahmin edebilmem ve rehberlik edebilecek birkaç noktaya dokunabilecek olmam. Özellikle ilk defa internetten kitap satın alacaksanız aklınızda kesin birkaç soru vardır. Bu yazıda sizlere kitap siparişi siteleri hakkındaki tecrübelerimden bahsedip en uygun kitap sitesi hangisi, hangi kitap sipariş sitesini önerdiğimi, hangisinin en iyi kitap sitesi olduğunu düşündüğümü ufak ufak notlarla açıklayacağım.

Kitap sipariş siteleri nedir?

Sanal bir kitapevi olarak düşünebileceğiniz kitap sipariş siteleri kitap satar. Genellikle günlük ve haftalık olarak güncellenir. İnternetten kitap alışverişi hizmetine odaklanmışlardır. Yani kitap alma siteleri genellikle kitapları sergilediği bir dükkânı/mağaza sunmaz. Bunun yerine internet sitesi vitrinleri vardır.

Yeni çıkan kitaplar direkt dizinlerine eklenir, kendi indirimlerini yaparlar. Kendi depoları vardır veya dağıtımcılardan kitapları temin ederler. Hatta yayınevleri ile özel anlaşmalar yaparak ucuz kitaplar sunarlar. Bkz: Kitap Yurdu ayın yayınevleri. Ucuz kitap siteleri diye bir şey yok anlayacağınız. Her şey kitaba, haftalık duruma bağlı.

Yayıncılar da kendi kitaplarını veya diğer yayıncıların kitaplarını da sitelerinden satarak kitap satış sitesi olabilir. (İlknokta). Metis Kitap sadece kendi kitaplarını satar örneğin.

Sonraki adımda, siz kitapları sepetinize ekleyip kredi kartı, havale, kapıda ödeme veya banka kartı ile ödeme yaptıktan sonra, kitapları toparlamaya koyulur kitap satın alma siteleri.

Elinde kitapların hepsi varsa güzel, 17.00’den önce sipariş verdiyseniz direkt kargolanır, en geç 2 3 iş günü içinde elinizde olur. Benim 1 günde çok ulaştı. Nasıl mutlu ediyor anlatamam.

Eğer yoksa kötü; kitap siteleri tedarikçilerinden kitabı temin etmeye çalışır. Dağıtımcıdan, yayınevinden ister. Onlar kargoyla kitap satış sitesinin deposuna gelecek, kitap satış sitesi onları sınıflandıracak derken ortalama bir haftaya, belki 10 güne kadar uzar kitap temin süresi. Tabii depolarında varsa kitabı size direkt gönderirler ve kitaplar elinize daha çabuk ulaşır.

O yüzden temin süresi kısmını dikkate almakta hep fayda var. Her site bu süreleri sunmuyor elbette. Peki kitap sipariş siteleri neler? Kitap alınacak güvenilir siteler hangileri?

En iyi kitap satış siteleri hangileri?

Konu kitap satın alma siteleri olunca işler tamamen indirime bağlı benim için. Eminim sizler de böyle düşünüyorsunuz. En iyi kitap sitesi en çok indirim yapan, fiyatı en uygun olan, kargo ücreti en düşük olan, en ucuz kitap sitesidir yani. Tabii sizin için hangisinin en iyisi olduğunu yorumlara bırakmayı unutmayın.

Eğer bir fikriniz yoksa, yazıyı okumanız gerçekten sizin için faydalı olacaktır. Hadi kitap siteleri listemize en iyi online kitap satış siteleri ile başlayalım.

NOT: Bu kitap satış siteleri ayrıca güvenilir kitap siteleri arasında.


Kitap Yurdu: Kitap Sipariş Sitesi

kitap yurdu, kitap satış sitesi

Benim en uzun kitap alışverişi yaptığım sipariş sitesi olabilir ve çoğu zaman en iyi kitap sitesi olduğunu düşünürüm. İndirimleri güzeldir, çokça kitabı ucuza almışımdır. Kitapları özene bezene sararlar, hatta öyle ki bazen ben bile açmakta zorlanırım.

Kitaplarda hata yapmazlar. Size hasarsız kitap göndermeye çalışırlar. Kesinlikle önerdiğim bir sitedir. Hediye yoktur, ancak puan sistemi sayesinde uzun vadede kendinize kitap hediye edebilirsiniz. En iyi kitap sitesi denildiğinde kesinlikle akla gelmelidir.

Ek olarak yeni çıkan kitapları gösteren sayfası mevcut. İstediğinizde e-posta ayarlarından mail bildirimlerini de açabiliyorsunuz.

Kitap Yurdu’nun sunduğu bazı avantajlar:

  • Belirli kitaplar kargo öder, site belirli fiyattan sonra kargo bedava seçeneği (300TL idi en son) sunar.
  • Veri tabanı çok geniştir. Aradığınız çoğu kitabı bulursunuz.
  • Düzenli indirimlerle ucuz fiyatlar sunar.
  • Kitapları genellikle hasarsız yollarlar.
  • Puan sistemi ile bedava kitap alabilirsiniz.
  • Takip ettiğiniz yayınevlerinin veya yazarların yeni kitap haberleri e-posta olarak gelir.
  • Düzenli alışveriş yaptığınızda ek %3 vb. indirimler sunuyor (her ay).
  • Ayın yayınevi ve ayın yazarı gibi kampanyalar yapar.
  • Yabancı dilde kitaplar satarlar.
  • Perşembe günleri bir anket yaparak cumaları o kazananı %50 indirimle sunarlar.
  • Doğum günlerinizde ek indirim veya ücretsiz kargo hediye eder.
  • Yaptığı indirimler sayesinde en ucuz kitap sitesi olabilir. Doğru zamanı yakaladığınızda.
  • Zaman zaman imzalı kitaplar satarlar.

Kitap sipariş siteleri arasından en çok Kitap Yurdu’na güvenirim ve açık ara en iyi kitap sitesi olduğunu düşünürüm. Üstelik nezdimde (genellikle) kitap fiyatları ve gönderim kalitesi yüzünden en uygun kitap siteleri arasında bir sıradadır. Ancak e-kitap satmaz.

2023 Mart ayında yaptığım alışverişte, kalitesinden ödün vermediğini, mobil sitesini güncellediğini, müşteri desteği eklediğini, yeni çıkan veya yakında çıkacakları sunacak şekilde menüsünü güncellediğini gördüm ve memnun oldum.


Amazon – Her şeyi satar.

Amazon Anasayfası - Kitap Satış Sitesi

Kitap sipariş siteleri dediğinizde ister Türkiye ister dünya ilk Amazon’u düşünür. Çığır açan bir kuruluş haline geldi son 10 yılda ve Amazon ülkemizde de hizmet vermekte. Yurtdışında kitap sektörünü tekeline almış durumda.

Ben Amazon.tr’den 5 kez alışveriş yaptım. Yurtdışındaki sistemlerini çoook uzaktan bilirim, müşteri hizmetleriyle bir iki konuşmuşluğum var sadece.

Şimdilik kitap siparişlerinde yanlış yok ama hasarlı kitap gönderebiliyorlar. Son alışverişimde bir kitapta yer yer kıvrılmalar olmuş, bükülme var. Hatta bir arkadaşımın kitabının sırtı paramparça gelmiş. Amazon’un kendini geliştirmesi gerek. Bana hasarlı kitap göndereceksen:

  1. Sana verdiğim paraya yazık.
  2. Vaktime yazık. (Ben o kitabı dört gözle bekliyorum.)

Ancak fiyat açısından en uygun kitap sitelerinden biri. Ucuz kitap alımı için harika yani. Hele Prime üyesiyseniz hızı da efsane. Üstelik Can Yayınları ile yaptığı Lacivert Klasikler işbirliği örneğin umut vadediyor. Yurtdışının aksine, Amazon TR e-kitap satmıyor. Yurtdışı gibi tam kitap satış sitesi değil; bir e-ticaret sitesi.

En ucuz kitap sitesi arıyorsanız fiyat değerlendirmesi sırasında kesinlikle incelenmeli.


Kitap Sepeti – Kitap satış sitesi ama ufak ek şeyler de var.

Kitap Sepeti - Kitap Satış Sitesi

Eski adıyla okuoku, yeni adıyla Kitap Sepeti’nden en son 4-5 yıl önce alışveriş yaptım. O zamanlar makul fiyatlarla, ufak sürprizlerle (hediye kitap, bol bol ayraç, kahve) gönlümü çalarlardı. Ancak isim değişikliğinden sonra ne oldu bilemiyorum. Kitaplar güzel gelirdi. E-kitap satmamakta.

49TL üzerinde alışveriş yaptığınızda kargo bedava.

Ancak internette bu kitap sitesi ile ilgili pek eleştiri görmediğim gibi övgü de görmüyorum.


Kidega – Eskiden kitap sitesi, şimdi alışveriş.

Kidega’dan bir kez bir Enpara kampanyası ile alışveriş yapmış, sipariş sitesinden memnun kalmıştım. Aradan epey vakit geçti ancak biraz tuzlu olması dışında kötü bir şey duymadım. E-kitap satmamakta.

Özellikle haftanın kampanya kitaplarında makul fiyatlar sunuyor.

Ne var ki macerasına kitaplara ağırlık vererek başlamıştı ama son dönemde bir e-ticaret sitesine döndü. Kitap alma siteleri arıyorsanız belki de ilk önceliğiniz olmamalıdır.


Hepsi Burada – Her şeyi satar.

Hepsi burada tam manasıyla kitap sipariş sitesi olmamakla birlikte, bünyelerinde epey sağlam kitap hacmi barındırıyor. Ben şu aralar bazı nedenlerle Hepsi Burada’ya küsüm, bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum ancak siz siparişinize bir kitap ekleyecekseniz bunu çekinmeden, tereddüt etmeden yapabilirsiniz.

Ben epey kitap aldım kendilerinden, aklımda kalan sorunsuz geldikleri. Ancak bir Kitap Yurdu gibi özene bezene sarıp baloncuklu poşetlere sarmıyorlar elbette.

E-kitap satmaz.


D&R – Kitap odaklı ama birçok şey satan site.

D&R’dan en son alışveriş yapalı yıllar oluyor. Elbette bunun bir nedeni var: Kötü tecrübe. düşüncelerim böyle. En iyi kitap sitesinde ne işi var derseniz, bu uyarı niteliğinde.

  • Yavaş
  • Kötü hizmet
  • İlgisizlik
  • Yüksek fiyatlar.

Ancak site e-kitap satmakta. Ne var ki Türkiyenin en geniş ağlı kitap sitesi olduğunu unutmayalım. Yabancı dilde kitaplar satar, hatta siz talep ettiğinizde getirirler. Bu yönden çok iyidir. Ben bu yönünden memnunum. Tabii artan kur sebebiyle ancak Pandora’dan falan gidip koklayabiliyoruz.


Bakabileceğiniz diğer kitap sipariş siteleri

Aşağıda dikkate değer diğer kitap sitelerini bulabilirsiniz.


BKM Kitap – Kitap Sitesi ama başka şeyler de var.

BKM Kitap Anasayfa

Bu kitap satış sitesinden alışveriş yapmadım ancak kapıda ödeme gibi seçenekler sunmakta. Araştırmanıza bu siteyi de katabilirsiniz.

  • %40 oranında indirimler yapıyor,
  • ofis malzemeleri de satıyor,
  • E-kitap bulunmuyor.
  • Kapıda ödeme seçeneği mevcut.

Idefix

1999 yılında satışa başlayan Idefix en uzun süredir kitap satışı yapan sitelerden. Ben 2011 gibi bir kez sipariş vermiştim ancak tecrübemin nasıl olduğunu hiç hatırlamıyorum.
Idefix ayrıca e-kitap satışı da yapmakta. Birçok yayınevine yönelik indirimleri bulunmakta. Ayrıca Idefix okuma listeleri sunmakta.

Sizin sevdiğiniz ve önerdiğiniz, en iyi kitap sitesi dediğiniz platformlar varsa lütfen yorum bırakın. Her şey kitap okumak için.


Kitap sitelerinden ve internetten kitap alırken nelere dikkat edilmeli?

İnternetten kitap alımı yaparken bence dikkat edilmesi gereken birkaç konu var. Bunlardan bazılarını şöyle sıralayabiliriz.

1. Kitap Fiyatları

Kitap sektöründe tek bir satış oranı olmadığı hepimizin dikkatini çekmiştir. Almanya gibi ülkeler kâr marjlarına, kitap fiyatlarına belirli bir oran getirse de bu ülkemizde mevcut değil. Tabii sabit fiyat yasası gelecek diye dedikodular ortalıkta dolanmaya başladı. Olursa kitapçılar artar kesinlikle.

Bu sebeple kitap satın alırken hangi kitap sitesinin daha uygun rakamlar sunduğuna bakmanızı öneririm. A sitesi 42’ye satarken B sitesi 33’e satabiliyor. Üstelik birçok site kısa süreli büyük indirimler yapıyor. Bu yüzden kitap sitelerinin bültenlerine abone olmak iyi bir yöntem.

Benim uyguladığım bir başka taktik ise istediğim kitapları belirleyip farklı kitap sitelerinde sepete eklemek ve fiyat karşılaştırması yapmak. Hangisi daha uyguna satıyorsa oradan alıyorum. Bu noktada toplu alışveriş yaptığım için genellikle kargo ücreti için konulan sınırı zaten aşmış oluyorum.

2. Kargo ücreti

Çoğu kitap sitesi 200 300 TL üzerindeki siparişlerde kargo bedava teklifini sizlere sunar. İnternetten toplu alım yapıyorsanız bu rakamları tutturmak zor olmaz ancak zaman zaman Kitap Yurdu gibi siteler kargo ödeyen kitap seçeneğini de size sunarlar.

Kitap sipariş sitelerinden alım yaparken bunu göz önünde bulundurup seçiminizi doğru yapın. Kargo yerine istediğiniz başka bir kitaba verebilirsiniz o rakamı. Ben kargo ücretinden nefret eden okurlardanım.

3. Kitap kargolama ve kitap gönderim kalitesi

Bazı kitap sipariş siteleri kitapları kargo poşetine koyup gönderiyor. Kargo şirketleri de ürünlere pek dikkat etmediği için kitaplar ezilebiliyor.

Ya da daha kötüsü kitaplar ilk kargolanırken sorunlu olabiliyor. Bu yüzden alım yapacağınız kitap sitesi hakkındaki şikâyetlere kulak vermeniz önemli. Bunun için internette birçok platform mevcut. En iyi kitap siteleri bile bazen okurları bu konuda yarı yolda bırakabiliyor.

4. Ek indirimler

Bence en iyi kitap sitesi en çok indirim yapandır. Elbette ek indirim her kitap satış sitesinde uygulanmıyor ne yazık ki; ancak bazı siteler kitap alımlarında hediyeler vermekte.

Kitap Yurdu, her alışverişinizde size kitap puanı vererek ilerde kitap almanıza olanak sağlar ve perşembe günleri anketle okurlara seçtirdiği kitapları %50 indirimle sunar.

Amazon.TR ise Can Yayınları ile bir işbirliği yaparak Lacivert Klasikleri sadece kendi sitesinden satmakta. Üstelik Prime üyesi iseniz, 5 Lacivert Klasik aldığınızda 4 kitap ücreti öderseniz.

5. Kredi Kartı ile alışverişlerde SSL sertifikası veya onay

Kredi kartı bilgilerim çalındı olayını duymuşsunuzdur. SSL sertifikası bu gibi durumlarda çok işe yarar. Sizin bir müşteri olarak güvenliğinizi sağlar. Bu yüzden de SSL sertifikası olmayan internet sitelerinden SAKIN alışveriş YAPMAYIN!

Bir diğer güvenlik unsuru elbette kredi kartınızı tarayıcınıza kaydetmemek. Hele alacağınız kitap satış sitesi telefon koduyla onay istiyorsa çok şahane. Ek güvenlikten asla zarar gelmez. Birçok okur sırf bu sebeple biraz daha para verip kapıda ödeme yöntemini seçmekte veya havale yapmakta. Sanal kredi kartı kullanmak da bir seçenek.

En ucuz kitap siteleri nasıl bulunur? Ucuza kitap almak İçin ne yapılmalı?

Birçok kitap sitesinin bulunması ve sabit fiyat yasasının bulunmaması yüzünden her satıcı kendi tercihlerine göre indirim yapmakta. Ancak bizim bunları takip edebilmemiz mümkün. Elbette biraz çabayla. En ucuz kitap siteleri bulmak için şunları yapabilirsiniz. Bu indirimler kitaba, yazara, yayınevine ve kitap sitesine bağlı olacak.

En ucuz kitap sitesi hangisi?

Bu sorunun her daim geçerli olan bir yanıtı maalesef yok. Dönem dönem yapılan indirimler yüzünden en ucuz kitap fiyatı değişmekte. Ancak aşağıdaki yöntemleri takip edebilirsiniz.

En ucuz kitaplar almak için:

  1. Kitap sitelerinin hepsine üye olun ve indirimleri takip edin.
  2. kitabınabak.com adresinden kitabı aratarak en ucuz siteyi bulun. Aynı şekilde bunu cimri.com, akakce.com gibi sitelerle de yapabilirsiniz.
  3. İkinci el kitaplara bakabilirsiniz.
  4. Amazon, Kitap Yurdu ve Idefix gibi kitap sitelerinin bültenlerine abone olun.
  5. Sosyal medyadan kitap sitelerini, yayınevlerini, kitapevlerini ve yazarları takip edin.

Ucuz kitap almak çok meşakkatli görünebilir ancak her ay yüklü miktarda kitap satın alıyorsanız uzun vadede bu yöntemleri izleyerek epey kâr edersiniz. Ve şunu unutmayın. Sakın bir kitaba etiket fiyatını vermeyin. En yüksek kâr marjını koyan yer bile %10 indirim yapar, yapabilir. Tekrar ediyorum, en iyi kitap sitesi en çok indirim yapandır.

Kitap sipariş siteleri hangileridir?

Size 10 yıllık tecrübelerime dayanarak bir yazı hazırladım ancak başka kitap siteleri de bulunmakta. Kendiniz incelemek isterseniz diye bulabildiğim siteleri aşağıya sıralıyorum. Umarım bu kitap satış siteleri işinize yarar.

Kitap satış siteleri listesi şöyle:

  1. Kitap Yurdu – Benim en çok kullandığım ve güvendiğim kitap satış siteleri arasında.
  2. Amazon.tr – Çok kullanıyorum ve güveniyorum.
  3. Kitap Sepeti
  4. Kidega
  5. D&R
  6. Idefix
  7. Babil.com
  8. Ucuz Kitap Al
  9. Pandora
  10. Nadir Kitap
  11. Kitap Seç
  12. Kitap Sihirbazı
  13. Kitap Seç
  14. Kitabına Bak (ayrıca kitap fiyat karşılaştırma sitesi)

Kitap satın alma için tercih edebileceğiz alternatif siteler:

Bu siteler kitap sipariş seçeneği sunsa da, bildiğiniz gibi odakları kitap satışı değildir.

  • Hepsi Burada
  • Trendyol
  • N11
  • Çiçek Sepeti
  • BKM Kitap
  • PTT AVM

Kitap siparişi için en güvenilir kitap satın alma sitesi hangisi?

Eğer online alışverişe yeni başlıyorsanız aklınızdan kesinlikle kitap siparişi için en güvenilir site nedir sorusu geçmiştir. Ne şanslıyız ki bunun tek bir yanıtı yok.

Aşağıdaki sitelerden defalarca alışveriş yaptığım için size gönül rahatlığıyla öneririm.

Kitap siparişi için en güvenilir siteler:

  • Kitap Yurdu
  • Amazon.tr
  • Pandora
  • D&R
  • Idefix

Kitap alma siteleri nasıl kullanılır?

Her sitenin kendisine göre bir tarzı olsa da aşağıdaki adımlar her e-ticaret sitesi için geçerlidir.

  1. İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin: Kitap alma sitelerini kullanmak için öncelikle internet bağlantınızın aktif olduğundan emin olun.
  2. Siteyi Ziyaret Edin: İstediğiniz kitapları bulmak için tercih ettiğiniz kitap alma sitesini ziyaret edin. Örneğin, popüler kitap alma siteleri arasında Amazon, Kitapyurdu, İdefix, D&R gibi siteler bulunmaktadır.
  3. Hesap Oluşturun veya Giriş Yapın: Eğer daha önce hesap oluşturmadıysanız, siteye kaydolmanız gerekebilir. Bunun için genellikle adınız, e-posta adresiniz ve şifreniz gibi kişisel bilgilerinizi kullanarak bir hesap oluşturmanız istenir. Eğer zaten bir hesabınız varsa, giriş yapabilirsiniz.
  4. Kitapları Araştırın: Siteye giriş yaptıktan sonra, istediğiniz kitapları aramak için arama çubuğunu kullanabilirsiniz. Kitabın adını, yazarını veya ISBN numarasını kullanarak arama yapabilirsiniz. Ayrıca kategorilere göz atabilir veya en çok satanlar, yeni çıkanlar gibi özel listelere bakabilirsiniz.
  5. Kitapları İnceleyin: Arama sonuçlarında bulunan kitapları inceleyebilirsiniz. Kitapların detay sayfalarına tıklayarak kitap hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Bu sayfalarda kitabın özeti, yazarı, yayınevi, fiyatı ve kullanıcı yorumları gibi bilgilere ulaşabilirsiniz.
  6. Kitapları Sepete Ekleyin: İstediğiniz kitapları bulduktan sonra, almak istediğiniz kitapları sepetinize ekleyin. Sepetinizdeki kitapları kontrol edebilir ve gerektiğinde miktarını veya içeriğini düzenleyebilirsiniz.
  7. Alışverişi Tamamlayın: Sepetinizi kontrol ettikten sonra, alışverişi tamamlamak için “Ödeme Yap” veya benzeri bir düğmeye tıklayın. Ödeme sayfasında teslimat adresinizi ve ödeme bilgilerinizi girmeniz istenecektir.
  8. Ödeme Yapın: Ödeme bilgilerinizi girdikten sonra, ödeme işlemini tamamlayın. Çoğu kitap alma sitesi kredi kartı, banka kartı veya diğer online ödeme yöntemlerini kabul eder.
  9. Onay ve Teslimat Bekleyin: Ödeme işlemi tamamlandığında, siparişinizi onaylayın ve teslimat sürecini bekleyin. Teslimat süresi, seçtiğiniz kitap alma sitesine ve teslimat yöntemine bağlı olarak değişebilir.
  10. Kitapları Teslim Alın: Kitaplarınızı belirttiğiniz adrese teslim alın. Genellikle kargo veya kurye hizmetiyle kitaplar evinize gönderilir.

Kitap Alma Siteleri

Kitap satış sitelerine dair kapsamlı bir yazı hazırladığımı düşünüyorum. İyisiyle kötüsüyle birçok konuya değindik. En iyi kitap sitesi şüphesiz kişiye göre değişir. Deneyip görmek ve araştırmak yolculuğunuzu hızlandıracaktır.

Ayrıca yayınevlerinin kendi sitelerinden satış yaptığını da hatırlatmak isterim. Her zaman daha ucuz olmayabilir ancak bu yolla asıl üreticiye katkı sağlamış olursunuz.

Eğer okurların birbirleriyle iletişime geçtiği kitap sitelerini arıyorsanız bu yazıya bakabilirsiniz. 

Kitap Satış Siteleri Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Aşağıdan kitap siteleri hakkında sorulan soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

En ucuz kitap nereden alınır?

Bu sorunun net bir yanıtı yok çünkü kitap siteleri rekabet içindedir. Ancak Amazon ve Kitap Yurdu genellikle en ucuz kitabı satar. Yine de fiyat karşılaştırması yapmakta fayda vardır.

En ucuz kitap nasıl alınır?

Bunun için fiyat karşılaştırması yapılmalı, sitelerin kampanyaları takip edilmeli ve en ucuz miktarı talep eden web sitesi tercih edilmeli.

Hangi siteden kitap alınır?

Güvenilir sitelerden: Amazon, Kitap Yurdu, D&R, Idefix.

İnternetten kitap alışverişi nasıl yapılır?

Kitap alışverişi diğer online alışverişler gibidir.
1. Siteye üye olun.
2. İstediğiniz kitapları sepete ekleyin.
3. Alıcıyı ve adresi, telefon numaranızı girin.
4. Ödemeyi yapın. Bu aşamada bazı siteler kapıda ödeme, havale, kredi veya banka kartı seçeneklerini sunar.
5. Onaylayın ve tedarik edilen kitapların kargo ile evinize gelmesini bekleyin.

Hangi kitap alma sitesi en geniş kitap koleksiyonuna sahiptir?

Kitap alma sitelerinin kitap koleksiyonları sıklıkla güncellendiğinden, en geniş koleksiyona sahip olan site zamanla değişebilir. Ancak, genel olarak Amazon, Kitapyurdu, D&R, İdefix, Babil gibi büyük kitap alma siteleri geniş bir kitap koleksiyonuna sahiptir. Bu sitelerin yanı sıra, özellikle yabancı dilde kitap arayanlar için Book Depository gibi uluslararası kitap alma siteleri de geniş bir koleksiyona sahiptir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site reCAPTCHA korumasındadır. Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.